,

New Apple iPhone 13

(5 customer reviews)

RM3,699.00RM5,199.00

New Original Apple iPhone

100% Brand New Original Apple iPhone
New & Sealed

SKU: N/A Categories: , Tags: , , ,

New Original Apple iPhone

100% Brand New Original Apple iPhone
New & Sealed

PACKAGE INCLUDE
1x Device
1x Box
1x 20w Power Adapter Charger
1x USB Cable
1x Tempered Glass
1x Silicon Case

WARRANTY
OFFICIAL 1 YEAR APPLE WORLDWIDE LIMITED WARRANTY

Weight N/A
Dimensions N/A
Color

Black, Blue, Green, Pink, Product RED, White

Storage

128GB, 256GB, 512GB

5 reviews for New Apple iPhone 13

  1. Amiruto

    Sangat puas hati dengan servis isyeikh, kedai tutup jumaat pun abg fikri sanggup buka utk saya, al maklum bini mngidam nak iphone haritu, alhamdulillah terbaik abg fikri isyeikh kekal hesmes 😎

  2. Zubir Ana

    Isyeikh memang terbaik. Servis terbaik. Muamalat yang mengikut syariat islam. Totaly maqashid syariah.

    Selain tu, sangat senang berurusan.

    Baru2 ni saya beli Iphone 13 baru, perghhh. Cantik gilerrr. Dahlah murahhh. hehe

  3. J.B

    Service yang sangat memuaskan and received my ip13 in a good condition. Price is cheaper than the other shop. Worth to buy from this shop 😉😉

  4. Adlynlina anak belang

    Kedai i sheikh terbaik.. masa tu mereka nk sembahyang jumaat pn tetap jugak nk layan customer bli iphone..staff yg sgt2 mesra.. tak lokek dgn senyuman dan hp sampai sekarang takda masalah.

  5. Ilhan A.

    Iphone dpt dlm condition new set harga pun mampu milik masa promosi raya. Terbaikk!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…

Shopping Cart