,

Used Apple iPhone XS Max

(5 customer reviews)

RM1,499.00RM1,599.00

Used iPhone XS Max

  • Body Score 9/10
  • Fullset Box W/ Accs
  • FOC Tempered Glass
  • FOC Silicone Case

*May have minor cosmetics issue due to usage wear and tear

SKU: N/A Categories: ,

Original Used Apple iPhone

Conditions 95% and above
Battery Health 85% To 100%
All Functions Still Working Well

PACKAGE INCLUDE
1x Device
1x 5w Adapter Charger
1x USB Cable
1x EarPods
1x Tempered Glass
1x Silicon Case
1x Box

Weight N/A
Dimensions N/A
Color

Gold, Silver, Space Grey

Storage

256GB, 512GB, 64GB

Warranty

1 Month Warranty, 3 Months Warranty

5 reviews for Used Apple iPhone XS Max

  1. nataliejanesiali (verified owner)

    Everything is fine. So far so good! Thank you for your good service, dapat collect personally on Friday dengan Mr Fikri walaupun kedai ttup β˜ΊοΈπŸ‘ layanan memang terbaik and super easy.

    Memang recommended! And tak tau pulak website tu mmg masih belum rasmi lagi masa saya purchased guna web πŸ˜‚

    Saya purchased dekat iSyeikh, recommended by my brother sbb dia pernah beli kat iSyeikh jugak sblm ni ☺️ and saya akan recommend to others jugak 😁

    Thank you so much for the good service! πŸ™πŸ»πŸ‘πŸ»

  2. Arin

    Semua okay

  3. Johnicael ak belikau

    Servis terbaik.boleh tuan kedai utk servis hp

  4. Amir

    Servis terbaik, ip xsmax yg saya beli tahun lepas pun terbaik macam maseh baru, yg pasti abg fikri hesmes🫑

  5. Fatin

    kmk beli xs max condition nang masih tiptop!! Memuaskan kmk as pembeli. Dengan hrga yg berpatutan, dpt freegift gik ya & memudahkan urusan kmk 😊.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart